Wim Verbeke

Naam:
Wim Verbeke
Functie:
Apotheker

Sinds 2010 zijn mijn vrouw Veerle en ik eigenaars van onze apotheek in Destelbergen. Zelf ben ik hier al aan de slag sinds 2000. Doorheen al die jaren aan werkervaring heb ik onze diverse gemeenschap erg goed leren kennen, en zij ons. We zien onze apotheek als een open en laagdrempelige plaats van zorg, waarin wij als apothekers met warmte en menselijkheid onze verantwoordelijkheid nemen om een zo gepast mogelijke zorgervaring te voorzien. Ook wanneer advies met handen, voeten én vertaalapps gegeven moet worden: hier is er tijd voor hulp, voor wat dan ook.  

We begeleiden en ondersteunen onze patiënten in tijden van zware medische problematiek, maar genieten ook evengoed mee van de vreugde die geboortes en beterschap brengen. De communicatieve cirkel tussen zorgverlener en patiënt vind ik heel mooi: we proberen steeds waardevol advies te geven en krijgen achteraf feedback en respons. Die betrokken relatie is voor ons erg belangrijk.  

Ons werk is allesomvattend, menselijk en uitdagend, en we voeren het uit met respect, deskundigheid en zorg. Erg graag tot ziens en wees welkom, in onze apotheek!