Over ons

Apotheker Wim Verbeke en Apotheker Veerle Van Thorre zijn beiden afgestudeerd in 1995 aan de Universiteit van Gent. Na haar studies was Veerle werkzaam in de farmaceutische industrie als registratieverantwoordelijke, alsook in de officina-apotheek. Wim werkte eerst als adjunct apotheker, en sinds 2000 als apotheker-provisor in de officina. Op 1 februari 2010 namen ze de toenmalige Apotheek Van den Berghe in Destelbergen over, en veranderde de naam in Apotheek Verbeke-Van Thorre.

Apotheek Verbeke- Van Thorre is gelegen in het centrum van Destelbergen. Komende van Gent vind je ons op ongeveer 100m voorbij de kerk, aan dezelfde straatzijde. Komende van de R4 bevinden we ons aan de linkerzijde tussen de twee verkeerslichten.

Elke patiënt in de apotheek ontvangt een persoonlijke getrouwheidskaart. 

Naast voorschriftplichtige en vrij af te leveren geneesmiddelen kan je bij ons ook terecht voor thuisgezondheidsmateriaal. Deze worden verhuurd aan een voordelig tarief of kunnen ook aangekocht worden. In ons aanbod vind je onder andere : bloedsuikermeters, aerosoltoestellen, krukken, rolstoelen, ziekenhuisbedden, loophulpmiddelen, rollator, plaswekker, afkolfapparaat, babyweegschaal, antidoorligmateriaal, zuurstof, bloeddrukmeters...

Homeopathie, fytotherapie, aromatherapie en andere niet-klassieke geneesmiddelen behoren ook tot ons assortiment. Evenals diergeneeskundige geneesmiddelen.

In de apotheek vind je ook een up-to-date dermo-cosmetica gamma met advies. Zo vind je bij ons alle producten van Caudalie, Lierac, Phyto, Bioderma, Louis Widmer, T. Leclerc, Les Couleurs de Noir, Avène, Roc, Vichy, Dercos, La Roche Posay, Bodysol, Eucerin, Neutrogena, Ducray...

Verzorgingsproducten voor mama en baby zijn uiteraard ook beschikbaar: Mustela bébé, Mustela dermo-pediatrie, Mustela 9maand, Galenco, Nutrilon, Nan, Bibi, Difrax... zijn slechts enkele merken uit ons aanbod.

Apotheek Verbeke-Van Thorre is tevens een Incotheek. Alle informatie over urineverlies en de hulpmiddelen om dit probleem aan te pakken zijn bij ons discreet verkrijgbaar. Op de incontinentieverbanden van Hartmann wordt steeds een directe korting van 27% toegekend.

Wim, Veerle en hun team zullen je graag verwelkomen in hun apotheek.

Wim en Veerle