Kersenpitkussen

Kersenpitkussen

Een kussentje, gevuld met kersenpitten, warmt eenvoudig en snel op in de microgolfoven. Het houdt zeer goed die zalige warmte vast. Warmte verzacht snel je pijn en ontspant je lichaam, Ideaal om te gebruiken bij rug- of nekklachten, whiplash, spier- en gewrichtspijnen, artrose,...

Specifieke vragen?
wat is nekpijn?

Iedereen heeft wel eens last van nekpijn. Nekpijn is doorgaans onschuldig en na enkele dagen verdwijnen de klachten meestal vanzelf.

De pijn kan uitstralen naar het hoofd, de schouders en armen. Vaak ontstaat er een ongemakkelijk stijf gevoel in de nek. Bij ernstige pijn zijn bepaalde bewegingen of houdingen niet meer mogelijk. Hierdoor kan het moeilijk zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren.

Lees meer

Lees minder

Kersenpitkussen3 Producten

Kersenpitkussentjes zijn er verschillende vormen en maten.
Het kussentje kan eenvoudigweg worden opgewarmd in de microgolfoven. Voordat je het kussen verwarmt, bevochtig je deze met voldoende water, bijvoorbeeld met een plantenspuit. Respecteer steeds de opwarmtijd en het wattage die in de gebruiksaanwijzing staan. Een kersenpitkussen kan zowel warm als koud worden gebruikt. Warm als lekker warm kussentje tijdens de koude dagen, of bij nekpijn, spierpijn, menstruatiepijn, artrose, enz. Koud als koude kompres op builen, bij spierpijn, verstuikingen enz.

SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 20X40CM BLAUW
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 20X40CM BLAUW
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 20X40CM BLAUW 15,95 € Reserveer
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 20X40CM ROOD
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 20X40CM ROOD
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 20X40CM ROOD 15,95 € Reserveer
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 23X26CM BLAUW
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 23X26CM BLAUW
SISSEL CHERRY KERSENPITKUSSEN 23X26CM BLAUW 14,95 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: